„Czy jeszcze pamiętasz, że zostałeś stworzony do radości?”
Phil Bosmans

AKTUALNOŚCI

RESTAURACJA ZAMKNIĘTA

DLA GOŚCI INDYWIDUALNYCH

DO KOŃCA CZERWCA MOŻLIWOŚĆ
ORGANIZOWANIA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH

INFORMACJE POD NR TEL

601 457 057

Przerwa

Uprzejmie informujemy, lokal będzie nieczynny od 31.10 do 02.11. Przepraszamy za utrudnienia. Zespół La Mar.

Restauracja zamknięta

Z powodu awarii La Mar zamknięte do 24.10.

Kontakt pod nr 601 457 057

Przepraszamy za utrudnienia.

Zespół La Mar

GRILL MENU WAKACJE 2016

MIĘSA

ŻEBERKA BBQ…32  zł

STEK Z ANTRYKOTU…36 zł

STEK Z ROSTBEFU…34 zł

BURGER WOŁOWY  Z ZIEMNIAKAMI WEDGES…30 zł

FILET Z KURCZAKA MARYNOWANY W CYTRYNIE,

TYMIANKU I IMBIRZE…18 zł

RYBY

PSTRĄG Z ZIOŁAMI…24 zł

MAKRELA NA OSTRO…19 zł

DODATKI

ZIEMNIAKI PIECZONE…7 zł

WARZYWA GRILLOWANE…7 ZŁ

KUKURYDZA GRILLOWANA…7 zł

PIECZYWO GRILLOWANE Z PESTO Z ORZECHÓW

LASKOWYCH…7 zł

ZAPRASZAM DO ZAMAWIANIA DAŃ WIELKANOCNYCH Z DOSTAWĄ DO DOMU

Dania Wielkanocne na wynos

Jaja faszerowane :

-z musem z wędzonego łososia

-z pastą jajeczną ze szczypiorkiem

-z musem z szynki i natką

Pasztety własnego wypieku :

-z pieprzem zielonym

-z orzechami i żurawiną

-tradycyjny ze słoniną

Mięsa pieczyste :

-boczek pieczony z majerankiem

-karkówka marynowana czosnkiem i ziołami

-schab faszerowany śliwką i pieczony w wędzonym boczku

-schab po warszawsku w galarecie

Ryby w galarecie :

-roladki z łososia w galarecie

-medaliony z sandacza w galarecie

Dania główne :

-filet z dorsza bałtyckiego w sosie z porów

-połówka kaczki z jabłkiem pieczonym i żurawiną

-baba ziemniaczana z boczkiem smażonym

Ciasta:

-baba bakaliowa w lukrze

-mazurek Wielkanocny czekoladowy

-tort kajmakowy

TEL:  601-457-057

ZAPRASZAMY PAŃSTWA

DO RESTAURACJI   LA MAR

BY UCZCIĆ DZIEŃ KOBIET 

 PRZY WYŚMIENITEJ KOLACJI

I NASTROJOWEJ MUZYCE 

ZAPRASZAMY NA UROCZYSTĄ KOLACJĘ WALENTYNKOWĄ

Walentynki

14 luty 2016

 

Menu

Przekąska

Rilletes z wieprzowiny z winną galaretką

Zupa

Krem marchewkowo-imbirowy z kokosem

Danie Główne

Łosoś smażony na risotto szafranowym z sosem krewetkowym

lub

Udo z kaczki confit z wiśniami na winie i ziemniaczanym gratin

Deser

Czekoladowe browne z musem kardamonowym

 

Koszt menu 145 zł/od pary 

ZAPRASZAMY PAŃSTWA NA BAL KARNAWAŁOWY

 

Bal Karnawałowy

30-01-2016 GODZINA 19:00

Menu bufet

PRZEKĄSKI

SAŁATA CAPRESE

WARZYWA GRILLOWANE Z BALSAMICO

PROSCIUTTO MELONE

ROLADKI Z BAKŁAŻANA Z SERKIEM I ZIOŁAMI

MIĘSA PIECZONE Z SOSEM TONNATO

MIĘSA WĘDZONE Z WŁASNEJ WĘDZARNI

RYBY WĘDZONE Z WŁASNEJ WĘDZARNI

SAŁATKA WŁOSKA Z PALUSZKAMI KRABOWYMI

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM

FOCACCIA Z POMIDORAMI , ROZMARYNEM , OLIWKAMI

CIABATTA , GRISSINI

ZUPA

ZUPA Z SOCZEWICY PO RZYMSKU

DANIE GŁÓWNE

FILET Z BIAŁEJ RYBY ALA MILANESE

KURCZAK CACCIATORE

WIEPRZOWE SZASZŁYKI Z POMARAŃCZAMI

ZIEMNIAKI PIECZONE W SOLI Z ROZMARYNEM

WARZYWA GRILLOWANE ZAPIEKANE

Z PARMEZANEM

MAKARON PENNE Z PROSCIUTTO I ORZECHAMI

DESER

TIRAMISU

PANNA COTTA

GRUSZKA W WINIE

OWOCE Z SOSEM ZABAJONE

Koszt 99 zł/os.

WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT


BOŻEGO NARODZENIA

ŻYCZY ZESPÓŁ

RESTAURACJI LA MAR

AGNIESZKA PASZKOT.

 

W   DNIACH

OD 24-12-2015 DO 02-01-2016

RESTAURACJA BĘDZIE 

NIECZYNNA.

Macie już plany na Andrzejki?

Jeśli nie to świetnie się składa.

Zapraszamy do nas na kolację w magicznej atmosferze.

Czekoladowy deser Andrzeja gratis

lamar-11

http://lamarrestaurant.pl/wp-admin