Dania Wielkanocne na wynos

Jaja faszerowane :

-z musem z wędzonego łososia

-z pastą jajeczną ze szczypiorkiem

-z musem z szynki i natką

Pasztety własnego wypieku :

-z pieprzem zielonym

-z orzechami i żurawiną

-tradycyjny ze słoniną

Mięsa pieczyste :

-boczek pieczony z majerankiem

-karkówka marynowana czosnkiem i ziołami

-schab faszerowany śliwką i pieczony w wędzonym boczku

-schab po warszawsku w galarecie

Ryby w galarecie :

-roladki z łososia w galarecie

-medaliony z sandacza w galarecie

Dania główne :

-filet z dorsza bałtyckiego w sosie z porów

-połówka kaczki z jabłkiem pieczonym i żurawiną

-baba ziemniaczana z boczkiem smażonym

Ciasta:

-baba bakaliowa w lukrze

-mazurek Wielkanocny czekoladowy

-tort kajmakowy

TEL:  601-457-057