WIECZÓR WALENTYNKOWO-OSTATKOWY W LAMAR RESTAURANT

MENU WALENTYNKOWE

PRZEKĄSKA SERWOWANA

Carpaccio z łososia norweskiego z sosem pomarańczowym,

rucolowym pesto i czerwonym pieprzem

PRZEKĄSKA CIEPŁA SERWOWANA

Ravioli z dynią i ricottą na sosie z zielonego groszku z lubczykiem

i pomidorowym concase

ZUPA SERWOWANA
Melonowo-ogórkowe gazpacho z kruszonym pieprzem kajeńskim

i musem jogurtowo-miętowym

DANIE GŁÓWNE DO WYBORU SERWOWANE

Ragout z królika w musztardzie dijon z dodatkiem śmietanki

otulony w lot z wiatrem

 vol au vent w towarzystwie musu marchewkowo-imbirowego

i brokułowym puree

lub

Grillowany stek z tuńczyka podany na kolendrowej salsie verde w towarzystwie dżemu pomidorowego i karmelizowanej cykorii

DESER SERWOWANY

Naleśniki suzette z sosem pomarańczowym i lodami cynamonowymi

Ponadto przygotujemy dla Państwa drobne przekąski,

które umilą Państwu oczekiwanie na kolejne dania kulinarnej uczty.

KOSZT MENU OSTATKOWEGO WYNOSI 98 ZŁ/os.