Bal Karnawałowy

30-01-2016 GODZINA 19:00

Menu bufet

PRZEKĄSKI

SAŁATA CAPRESE

WARZYWA GRILLOWANE Z BALSAMICO

PROSCIUTTO MELONE

ROLADKI Z BAKŁAŻANA Z SERKIEM I ZIOŁAMI

MIĘSA PIECZONE Z SOSEM TONNATO

MIĘSA WĘDZONE Z WŁASNEJ WĘDZARNI

RYBY WĘDZONE Z WŁASNEJ WĘDZARNI

SAŁATKA WŁOSKA Z PALUSZKAMI KRABOWYMI

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM

FOCACCIA Z POMIDORAMI , ROZMARYNEM , OLIWKAMI

CIABATTA , GRISSINI

ZUPA

ZUPA Z SOCZEWICY PO RZYMSKU

DANIE GŁÓWNE

FILET Z BIAŁEJ RYBY ALA MILANESE

KURCZAK CACCIATORE

WIEPRZOWE SZASZŁYKI Z POMARAŃCZAMI

ZIEMNIAKI PIECZONE W SOLI Z ROZMARYNEM

WARZYWA GRILLOWANE ZAPIEKANE

Z PARMEZANEM

MAKARON PENNE Z PROSCIUTTO I ORZECHAMI

DESER

TIRAMISU

PANNA COTTA

GRUSZKA W WINIE

OWOCE Z SOSEM ZABAJONE

Koszt 99 zł/os.