Menu Sylwestrowe

Pieczone sakiewki z ciasta filo wypełnione tuńczykiem , ricottą

i warzywami , podane na szpinakowym pesto z orzechami włoskimi .

v

Marynowany w soli i koprze filet z łososia norweskiego na musie avokado z jajkiem w koszulce z sałatką z rukoli i gorczycą marynowaną w Brendy.

v

Aksamitny krem z pieczonego pasternaku z rozmarynem

miodem aromatyzowanym truflami i chipsami z topinambura .

v

Pieczony filet z piersi kurczaka kukurydzianego faszerowany orzechami podany na ragout z soczewicy

 z ziołami i musem z pieczonej papryki.

v

Dyniowa tarta z pianką marchewkowo pomarańczową

jadalną ziemią i miętowo migdałowym Pesto.

v

Pieczony filet z dorsza w szynce sezonowanej  na makaronie soba

z kokosową emulsją , czerwonym curry i pieczonymi pomidorami.

v

Strogonow z dziczyzny z szalotkami confi i szpinakowym knedlem.

v

Consomme  z czerwonego buraka z grzybową brioszką i masłem kolędrowym .

 NAPOJE I ALKOHOLE WLICZONE W KOSZT PRZYJĘCIA  

INFORMACJA SZCZEGÓŁOWA W RESTAURACJI